MENÚ TEMÀTIC DE CARXOFES I CALAMARS - 30 de Març
Un menú creat pel Restaurant El Far de San Sebastià de Palafrugell, amb el que es podrà traslladar, per un dia i sense moure's d'Andorra, a l'exquisida cuina de la Costa Brava.
Tapes
Tàrtar de calamars amb salsa de la seva tinta i caviar de salmó
Carxofes amb foie
MENÚ
Entrants
Carxofes amb parmentier de patates tofonada i lletons de vedella saltejats
Textures de carxofes amb calamars a la planxa amb all i julivert
Plats Principals
Arròs negre de calamars amb carxofes
Calamars farcits de botifarra i crustacis a l'estil de la Costa Brava amb crispetes de carxofes
Postres
Trifàsic de xocolata blanca
Crema catalana cuita a baixa temperatura amb sopa de farigola i xarrup de llimona
Petit Fours
Trufa de xocolata El Far
Garoina de xocolata i ametlles
Ametlles garrapinyades
Celler
Vi blanc - Sumarroca Riesling 2009 - DO Penedès
Vi negre - Abadia Retuerta Rivola 2007 - VT Castilla y León
Cava - Raventós i Blanc La Finca - DO Cava
Preu per persona: 45€ (ISI inclòs)