Els elements clàssics han estat un dels objectes d'estudi principals de la tradició alquímica, què aprofundí en les propietats de:
L’aire, el foc, l’aigua i la terra,
- L'aire és primàriament humit i secundàriament calent.
- El foc és primàriament calent i secundàriament sec.
- L'aigua és primàriament freda i secundàriament humida
- La terra és primàriament seca i secundàriament freda.
Aquesta carta recull l’essència de la nostra cuina, una cuina basada en una bona matèria prima, les productes autòctons i els elements de la natura. Tot amb l’objectiu, des de la humilitat, de satisfer les seves expectatives.
Aire
Aire
- Amanida de llamàntol amb cítrics, emulsió i vinagreta de taronja
- Espàrrecs i llagostins amb un fons delicat de sabors estiuencs
- Carpaccio de magret d'ànec farcit de veires
- Foie gras Gormand en concepte multisabor
Foc
- Ravioli de vieires amb foie,coral d’eriçó de mar i emulsió de foie
- Carabassa i tòfona en crema i puré amb torrada de tòfona
- Menú degustació
- Menú infantil
- Maridatge de vins
Aigua
- Llom de bacallà confitat amb ravioli vermell farcit de peu de porc calamars i salsa negra
- Lluç en cascada de sabors de muntanya amb gnoki "gin-Lemon* a la romana
- Suquet de lluerna, patata i escuma marinera
- Rap amb pastís cítric de pastanaga i escamarlans
- Ploma de porc ibèric amb salsa de sidra, ravioli de carbassó farcit de caviar d’albergínia
- Magret amb nem de muntanya i "xarop d'avet*
- “Pigeon* expresso de café, xocolata, espècies...
- Mini turnedo de vedella blanca, ceps i "sandwich* de truita de bolets