LA TÒFONA - Del 16 al 28 de febrer
Un menú degustació, amb la tòfona com a protagonista, que li permetrà gaudir d'un sorprenent àpat en l'entorn del restaurant gastronòmic La Cúpula, a l'Hotel Plaza.
El menú:
AIRE
Còctel de tubercles (trumfes i tòfones) amb castanyes i bolets
---
FOC
---
FOC
Mosaic laminat de foie (natural i negre) amb torrada cruixent i multi sabor
---
AIGUA
---
AIGUA
Turbot, fals risotto d'àpid i ravioli transparent de tuber melanosporum(tòfona) d'Organyà farcit de vieires i crema de pèsols
---
TERRA
---
TERRA
Au que vola...... a la tòfona! Colomí en dues coccions, salsa 'Perigourdine' i ou amb truita líquida de tòfona
---
ÈTER
---
ÈTER
Pedres en el camí, sobre un fons delicat de fruita, cacau i tòfona
64€ (Impostos Indirectes inclosos)