BREGOLAT, CULTURA ENOLÒGICA - 6 d'octubre a les 21.00 hores
Un sopar maridatge que li permetrà descobrir els vins d’aquesta nova bodega DO Costers del Segre en l’entorn del restaurant La Cúpula, a l’Hotel Plaza.
El menú:
Aperitiu fred i Aperitiu calent
———
Laminat bicolor de foie(vermell I natural) amb pa de llimona confitada i salsa de fruits del bosc
LES PLETES 2009
———
Ravioli tricolor de corbina, amanida caesarea amb espàrrecs i emulsió de castanyes
BREGOLAT MACABEU 2008
———
Melós d’espatlla de xai amb gratin de moniato i poma verda amb salsa de mel
BREGOLAT NEGRE 2008
———
Degustació de tres xocolates, gelat de lavanda, merengue sec de cítrics amb caramel de taronja
Llaminadures
Infusions i Cafès
40€ (Impostos Indirectes inclosos)
Amb la col·laboració d'INTER GASTRONOMIA PIRENAICA