Restaurant La Cúpula (Hotel Plaza)

La meva foto
Na Maria Pla, 19-21, AD500 Andorra La Vella, Andorra

SETMANA DE LA CUINA

EL FOIE GRAS D'ÀNEC - DEL 12 AL 17 DE MAIG

Un menú degustació, basat en els productes de foie gras ROUGIE, que li permetrà gaudir d'un sorprenent àpat amb una adequada selecció de vins en el entorn del restaurant La Cúpula, a l'Hotel Plaza.

El menú:
Duo d'aperitius, fred i calent
COPA DE BENVINGUDA
-------
Laminat bícolor de foie (vermell i natural)
amb pa de llimona confitada i salsa de fruits del bosc
ENATE GEWÜRZ TRAMINER 2009
-------
Magret i foie amb pera, poma a la vainilla
d'Haití i salsa de canyella
BARBERA D'ALBA D.O.C.G 2003 - BRUNO GIACOSA
-------
Planeta de préssec farcit del seu aire,
sobre un llit esponjós de Moscató i crema de foie
DOMAINE SARDÁ MALLET 2004 MUSCAT DE RIVESALTES

50€ (Impostos indirectes inclosos)

Amb la col.laboració d' ASG (Foie Gras Rougie)