El primer DIMECRES DE TAST s'estrena amb un sopar maridatge que li permetrà descobrir una acurada selecció de vins de la reconeguda bodega en l'entorn del restaurant La Cúpula, a l'Hotel Plaza.
El menú:
Aperitiu fred
Aperitiu calent
----------
Coca tèbia de bolets de temporada amb magret d’ànec laminat i macerat amb vinagreta de verdures
CEPA GAVILÁN 2007
----------
Llom de bacallà confitat amb ravioli vermell farcit de peu de porc calamars i salsa negra
VIÑA PEDROSA CRIANZA 2006
----------
Ploma de porc ibèric cuita a baixa temperatura amb salsa de sidra, ravioli de carbassó farcit de caviar d’albergínia
VIÑA PEDROSA RESERVA 2005
----------
Degustació de tres xocolates, gelat de lavanda, merengue sec de cítrics amb caramel de taronja
PEREZPASCUAS GRAN SELECCIÓN 2003
----------
Llaminadures
Infusions i Cafès
40€ (Impostos Indirectes Inclosos)
Amb la Col.laboració de BECIER