HOMENATGE A CHRISTIAN ZANCHETTA - DEL 14 AL 19 D'ABRIL
Duo d’aperitius, fred i calent
CAVA GRAN CLAUSTRO BRUT NATURE
———
Superposició de tonyina mig cuita amb contrastos de ceba fondant d’oli d'oliva amb pesto de rúcula
CASTELL DE PERELADA CHARDONNAY 2009
———
Lasanya de Llamàntol amb velouté de Porto i vinagre balsàmic
———
Onglet de bou amb trinxat de naps i saltat de cireres al pebre negre
FINCA MALAVEINA 2006
———
Pastis Xoco loco amb sorbet de gerds i dues salses
GARNATXA DE L'EMPORDÀ 12 ANYS
50€(Impostos Indirectes inclosos)
CAVA GRAN CLAUSTRO BRUT NATURE
———
Superposició de tonyina mig cuita amb contrastos de ceba fondant d’oli d'oliva amb pesto de rúcula
CASTELL DE PERELADA CHARDONNAY 2009
———
Lasanya de Llamàntol amb velouté de Porto i vinagre balsàmic
———
Onglet de bou amb trinxat de naps i saltat de cireres al pebre negre
FINCA MALAVEINA 2006
———
Pastis Xoco loco amb sorbet de gerds i dues salses
GARNATXA DE L'EMPORDÀ 12 ANYS
50€(Impostos Indirectes inclosos)
Amb la col·laboració de BOMAR