Els elements clàssics han estat un dels objectes d'estudi principals de la tradició alquímica, què aprofundí en les propietats de:
L’aire, el foc, l’aigua i la terra,
-       L'aire és primàriament humit i secundàriament calent.
-       El foc és primàriament calent i secundàriament sec. 
-       L'aigua és primàriament freda i secundàriament humida
-       La terra és primàriament seca i secundàriament freda. 
Aquesta carta recull l’essència de la nostra cuina, una cuina basada en una bona matèria prima, les productes autòctons i els elements de la natura. Tot amb l’objectiu, des de la humilitat, de satisfer les seves expectatives.
Aire
Aire
- Amanida de llamàntol amb cítrics, emulsió i vinagreta de taronja
 - Espàrrecs i llagostins amb un fons delicat de sabors estiuencs
 - Carpaccio de magret d'ànec farcit de veires
 - Foie gras Gormand en concepte multisabor
 
Foc
- Ravioli de vieires amb foie,coral d’eriçó de mar i emulsió de foie
 - Carabassa i tòfona en crema i puré amb torrada de tòfona
 - Menú degustació
 - Menú infantil
 - Maridatge de vins
 
Aigua
- Llom de bacallà confitat amb ravioli vermell farcit de peu de porc calamars i salsa negra
 - Lluç en cascada de sabors de muntanya amb gnoki "gin-Lemon* a la romana
 - Suquet de lluerna, patata i escuma marinera
 - Rap amb pastís cítric de pastanaga i escamarlans
 
- Ploma de porc ibèric amb salsa de sidra, ravioli de carbassó farcit de caviar d’albergínia
 - Magret amb nem de muntanya i "xarop d'avet*
 - “Pigeon* expresso de café, xocolata, espècies...
 - Mini turnedo de vedella blanca, ceps i "sandwich* de truita de bolets
 
