ELS COLORS DE LA PASTA - Del 14 al 19 de juliol
Un menú degustació, amb la pasta com a protagonista, que li permetrà gaudir d’un sorprenent àpat amb una adequada selecció de vins en l'entorn del restaurant La Cúpula, a l’Hotel Plaza.
El menú:
Duo d’aperitius, fred i calent
COPA DE BENVINGUDA
———
Tàrtar exòtic de tonyina i amanida multicolor d’espaguetis amb vinagreta de citronella
———
Ravioli ‘negre’ de calamars
amb la seva tinta, puré d’all i emulsió de piquillo
———
Caneló tricolor de sarrós de muntanya,
laminat cruixent i melós de porc amb pera
———
“Balls de torteli” de fruites vermelles
i anarquia de sorbets de muntanya
———
Llaminadures
BODEGUES SUMARROCA (DO PENEDÈS)
50€ (Impostos Indirectes inclosos)
Amb la col·laboració d’ INDÚSTRIES MUNTANYA