BODEGAS PASCUAL - 7 de juliol a les 21.00 hores
Un sopar maridatge que li permetrà descobrir una acurada selecció de vins de la reconeguda bodega en l'entorn del restaurant La Cúpula, a l'Hotel Plaza.
El menú:
Aperitiu fred
Aperitiu calent
ALBARIÑO LEIRA REYERO 2009
———
Laminat bicolor de foie(vermell I natural) amb pa de llimona confitada i salsa de fruits del bosc
PAGO BOJAL ROBLE 2008
———
Suprema de lluç amb risotto d’ortigues tendres i estofat de bolets de temporada
CASTILDIEGO 2005
———
Ploma de porc ibèric cuita a baixa temperatura amb salsa de sidra, ravioli de carbassó farcit de caviar d'albergínia
BURO 2002
———
“DÔme” de mousse de iogurt grec i llima,
sorbet de saüc i broqueta de xocolata amb gerds
DIODORO 2004
Llaminadures
Infusions i Cafès
40€ (Impostos Indirectes inclosos)
Amb la col·laboració d'INTER GASTRONOMIA PIRENAICA